lauantai 5. elokuuta 2017

Puuta ja betonia

Vihdoin sain tän maalaamani lootan lakattua. Loppusilaus jäi aiemmin jotenkin isona hommana toteuttamatta. Tarkotus oli lakata pensselillä, mut nyt suihkutin lootan lakalla, kun se suihkupullo on ollu muutenkin käytössä kivien yms. takia. Loota on ostettu kirpparilta. Maalasin sen pohjavärillä ja käytin sabloonaa pöllöjen maalaamiseen.  Tässä voi joskus viedä lahjan jollekulle. Loota on ihan normaalikokoisen, esim. viinipullon kokonen. Ehkä se on alkujaankin jonkun juomaliikkeen tuote. :) Voihan tähän laittaa esim. glögipullon jouluna.  Värit ei kyl oo mitenkään jouluset. 

Lisää kuraa ja lisää ihmeteltävää. Nää on jatkojalostusta vaille. Yritän saada inspiraation, miten toteuttaisin näiden sijoittelun ja missä se sitten lopullisesti sijaitsisi, kun pihalla on tota asettelutilaa jotenkin vähänlaisesti, vaikka tilaa oliskin. Eihän niitä voi nurkan taakse viiä. Kuka niitä siellä kattelisi. Ei toisaalta sellaseenkaan paikkaan, jossa ovat tiellä. Varmaan maalaan ainakin osan näistä. Noiden saappaiden kohalla kihoaa vähän hiki ottalle, että kuinka saan noi pullot tuolta pois. Saappaat varmaan saan, mut pullot?? Toivottavasti en painanu niitä liian syvälle. Pinnat on kyllä öljytty. Vielä pitäis tehä lisää kuraa muutamaan juttuun, mut se tuntuu jotenkin vaivalloiselta. Nimittäin se alottaminen. Muutenhan homma on suhteellisen helppoa. 

Noi pienet pyöreet on tehty Jättis -jätskien muovikupuihin. Muutama juttu on päälystettyjä muovileluja. Pari raparperinlehteä käytetty myös muottina. Niihinkään en laittanu mitään raudotuksia, kun tarkotus oli tehä vaan koristelehtiä. Iso koiranmuotonen kukkaruukku on päälystetty, pari pyyhettä on taas upotettu betoniin ja sit on noi saappaat. Vähä huonosti näkyy tos vasemmalla myös toi lasipullo, joka on päälystetty. Siitä tuli itse asiassa aika kiva. 

4 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja töitä♥ toivotaan että nuo pullot irtoaa ja jos ei niin voisikohan niitä käyttää hyväksi..vaikka laittaa jotain kukkia vähän niinkuin maljakoksi:) Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Toinen pullo irtosi jo, kovalla työllä. Saapaskin vähän kärsi, mut on nyt taas paikattu entistä ehommaksi. :)

    VastaaPoista
  3. Oletkin tehnyt kaikenlaista kivaa betonista. Se on aika sotkuista, mutta muuten mukavaa puuhaa, aina vähän jännittää, miltä lopputulos näyttää. Hieno aski!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Lopputuloksesta ei koskaan tiedä.;)

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!